Γερανός Ανύψωσης

Ολοκληρωμένες επιλογές, εξειδικευμένες απαντήσεις για κάθε ύψος και είδος εργασίας

Στην εταιρεία Θωμάς Χ. Κώστας δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο την πληρέστερη και καλύτερη εξυπηρέτησή μας.

Ειδικά για τον χώρο των κατασκευών τον οποίο γνωρίζουμε από την πολυετή εμπειρία μας και τα αναρίθμητα έργα μας, έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία στόλου των πιο απαραίτητων μηχανημάτων για την ολοκλήρωση ιδιωτικών, δημόσιων, βιομηχανικών ή άλλων οικοδομικών έργων. Συγκεκριμένα, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενοικιάσουμε τον γερανό που χρειάζεστε για το έργο που έχετε μπροστά σας, με τον πιο ευέλικτο, οικονομικό και αποδοτικό τρόπο, μεταξύ επιλογών όπως:

Καλαθοφόρα οχήματα για tailor made εργασίες και επεμβάσεις
Γερανούς παπαγάλους για μεταφορά και φορτοεκφόρτωση βαρέων αντικειμένων

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο 201 5585073. Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα ακούσει και θα καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια το πλαίσιο του έργου σας, ενώ με τη συμβουλευτική καθοδήγησή μας θα ανακαλύψετε ευέλικτες στρατηγικές προσέγγισης του κάθε έργου που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προϋπολογισμού και του χρόνου που έχετε στη διάθεσή σας.

Τέλος, θα χαρούμε να δούμε το κατάλληλο μηχάνημα του στόλου μας, με τον πολύπειρο και πιστοποιημένο χειριστή μας, να αποτελέσουν πρωταγωνιστικό μέσο και κεντρικό πρόσωπο για αποτελέσματα επιπέδου ανώτερου και υψηλότερου από ό,τι είχατε φανταστεί.

Υπηρεσίες Ανυψωτικού Γερανού Θωμάς Χ. Κώστας