Γερανός Παπαγάλος

Η εξειδικευμένη λύση για φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση αντικειμένων «βαρέως» τύπου

Οι γερανοί παπαγάλοι χάρη στην ειδική δομή τους είναι απαραίτητοι όταν απαιτείται ο άριστος συνδυασμός της δυνατότητας φόρτωσης και εκφόρτωσης με αυτήν της μεταφοράς απαιτητικών φορτίων. Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφερθούμε σε περιπτώσεις όπως εμπορευματοκιβωτίων (container), επίπλων μεγάλου βάρους κατά τη διάρκεια μετακομίσεων ή ανακαινίσεων, πολύπλοκες διαδικασίες όπως για παράδειγμα η μεταφορά ενός πιάνου, μηχανημάτων όπως τυπογραφικά, ξυλουργικά, γεωργικά, χωματουργικά, δομικά, οδοποιίας, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, εξαρτημάτων εργοστασίων και άλλων κατασκευών, γεννήτριας αλλά και σε ειδικές αποστολές όπως κάδων υλικών οικοδομικών εργασιών (μπάζα) κ.λπ.

Στην εταιρεία Θωμάς Χ. Κώστας είμαστε στη διάθεσή σας με γερανούς παπαγάλους όλων των τύπων, ώστε να μπορείτε να έχετε την πλέον αποδοτική και οικονομική λύση για κάθε απαιτητική μεταφορά που έχετε σχεδιάσει ή αναλάβει.

Επικοινωνήστε μαζί μας, στο 210 5585073, ώστε να μπορέσετε να έχετε, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, το κατάλληλο και πιο σύγχρονο πολυαξονικό μηχάνημα που χρειάζεστε με τις ανώτερες προδιαγραφές ασφάλειας που επιβάλλονται.

Υπηρεσίες Ανυψωτικού Γερανού Θωμάς Χ. Κώστας