Μεταλλική Πόρτα Περίφραξης

Η είσοδος σε μία νέα διάσταση ασφάλειας

Πέρα από την σωστά τοποθετημένη και κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά περίφραξη, ένα σημαντικό μέρος της που την καθιστά ολοκληρωμένη είναι η είσοδός της, δηλαδή η πόρτα της. Έχοντας στο ενεργητικό μας μια μεγάλη γκάμα τέτοιων έργων αλλά και χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό στην Θωμάς Χ. Κώστας μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όλων των ειδών τις μεταλλικές πόρτες όπως:

Είτε λοιπόν αναζητάτε την καλύτερη λύση για την αγροτική, την ιδιωτική ή την επαγγελματική ιδιοκτησία σας, είτε έχετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες καταστάσεις, όπως η μορφολογία του εδάφους, οι καιρικές συνθήκες, το μήκος της εισόδου που χρειάζεται να κλείσετε, η Θωμάς Χ. Κώστας αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση.

Μονόφυλλες συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες περιφράξεων

Δίφυλλες πόρτες φύλαξης

Μεταλλικές πόρτες με λαμαρίνα

Μεταλλικές πόρτες με Δ/ΜΑΤ τζάμι

Καγκελωτές πόρτες από στρογγυλό μασίφ ή τετράγωνο

Μεταλλικές πόρτες με περσίδες

Μεταλλικές πόρτες με ταμπλά

Μεταλλικές πόρτες με πλέγματα

H συρματουργία στην υπηρεσια πολλαπλών αναγκών

Τα προϊόντα συρματουργίας θεωρούνται από πολλούς κατάλληλα κυρίως για την περίφραξη εκτάσεων και ιδιοκτησιών. Στην πραγματικότητα είναι ένα ευέλικτο υλικό το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει μια πληθώρα αναγκών φύλαξης και προστασίας, αλλά και να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ως βασικό δομικό συστατικό.

Στην Θωμάς Χ. Κώστας, χάρη στην εξειδίκευσή μας αλλά και στη μονάδα παραγωγής που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταποκριθούμε με ειδικές κατασκευές σε μια ευρεία γκάμα αναγκών που ζητούν υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις.

Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε για όποιο θέμα έχει σχέση με μια ειδική κατασκευή μετάλλου ή πλέγματος. Μεταξύ άλλων έχουμε στο ενεργητικό μας κατασκευές όπως:

Μεταλλικές πόρτες από λαμαρίνα

Μεταλλικές πόρτες από λαμαρίνα με περσίδες

Μεταλλικά παράθυρα

Μεταλλικά κλουβιά με πλέγματα, σταθερά και αποσπώμενα

Μεταλλικές βάσεις για δεξαμενές

ΕΡΓΑ
Πόρτες Περίφραξης

Έργα Σιδηροκατασκευών με Μεταλλικές Πόρτες σε διάφορες περιοχές της Αττικής & της υπόλοιπης Ελλάδας.

Όλα τα Έργα