Εταιρεία

Θωμάς Χ. Κώστας – Περιφράξεις – Πλέγματα

Σε έναν κλάδο που διαρκώς εξελίσσεται και καλείται να ανταποκριθεί σε νέες ανάγκες που αναδύονται, η εταιρεία Θωμάς Χ. Κώστας αποτελεί την επιλογή αξιοπιστίας και αποδοτικότητας για κάθε έργο περίφραξης.

Αφετηρία της, το 1995, όπου ιδρύεται με έδρα την Αττική και αντικείμενο την παραγωγή και προμήθεια όλων των ειδών συρματοπλεγμάτων και μεταλλικών υλικών που έχουν ανάγκη τα έργα περίφραξης κάθε είδους έκτασης και χώρου.

Σήμερα, στο ενεργητικό μας περιλαμβάνεται όλο το φάσμα των περιφράξεων που μπορούν να υπηρετήσουν με συνέπεια τις ανάγκες κάθε αναθέτη, ιδιώτη, ιδιοκτήτη οικοπέδου και αγροτεμαχίου, επαγγελματία, εταιρείας, δημόσιου φορέα κ.ά.

Με τη σφραγίδα της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της Θωμάς Χ. Κώστας, συρματοπλέγματα κάθε είδους περιχαρακώνουν ιδιοκτησίες και εκτάσεις και κατοχυρώνουν την προστασία κατοικιών, οικοπέδων, αγροτεμαχίων, συγκροτημάτων γραφείων και εταιρειών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αθλητικών γηπέδων τένις, μπάσκετ, 5Χ5, δημοσίων φορέων με ανάγκες υψηλής ασφάλειας, όπως στρατόπεδα, αεροδρόμια, κέντρα κράτησης κ.λπ.

Η Αποστολή μας

Άμεση εξυπηρέτηση, με τη χρήση των κατάλληλων λύσεων και των πιο ποιοτικών υλικών, πάντα στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, κάνοντας το βήμα παραπάνω, εξελίξαμε τον τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό μας. Με αυτόν τον τρόπο, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνιτών μας έχει την κατάλληλη υποστήριξη ώστε να ανταποκριθεί με ταχύτητα και συνέπεια σε κάθε σας ανάγκη, να παραδώσει ακόμα και την πιο απαιτητική παραγγελία στην προκαθορισμένη ώρα στο σημείο που είναι η έκτασή σας και φυσικά να τοποθετήσει με τον πιο ενδεδειγμένο και αποδοτικό τρόπο την περίφραξη που θα αποσβέσει με τα πλεονεκτήματά της στο πιο σύντομο χρόνο την επένδυσή σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας στο 210 5585073, ενώ σας περιμένουμε καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας Λ. Δημοκρατίας 72, Ασπρόπυργος, Αττική

Για Περίφραξη της Ιδιοκτησίας σας

Καλέστε ή Συμπληρώστε τη φόρμα!

Και μπορείτε να προγραμματίσετε την κίνησή σας με προνομιακούς όρους & την καθοδήγηση του πλέον ειδικού ονόματος στην κατηγορία του.

Για Περίφραξη της Ιδιοκτησίας σας

Καλέστε ή Συμπληρώστε τη φόρμα!

Και μπορείτε να προγραμματίσετε την κίνησή σας με προνομιακούς όρους & την καθοδήγηση του πλέον ειδικού ονόματος στην κατηγορία του.

Περιφράξεις – Υπηρεσίες & Υλικά

Περίφραξη της Ιδιοκτησίας σας – Συρματόπλεγμα & Ειδικές Κατασκευές