Σωλήνες & Εξαρτήματα

Απαραίτητο τμήμα κάθε περίφραξης και οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής, είναι οι γαλβανιζέ σωλήνες και οι σιδηρογωνίες, που τοποθετούνται ως πάσσαλοι-στηρίγματα για την σωστή εφαρμογή του επιλεγμένου υλικού προστασίας. Η πρωτοπόρος στον κλάδο της εταιρεία μας, ξεχωρίζει χάρη στις πιο συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις που μπορεί να εξασφαλίσει σε ιδιώτες, ιδιοκτήτες εκτάσεων, υπεύθυνους βιομηχανικών και άλλων εγκαταστάσεων, δημόσιους φορείς αλλά και επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και άλλους.

Στην Θωμάς Χ. Κώστας υπάρχει η λύση για κάθε μεταλλικό υλικό που χρειάζεστε, είτε για την περίφραξή σας, είτε για όποια άλλη οικοδομική, ηλεκτρολογική και υδραυλική εργασία έχετε προγραμματίσει. Χάρη στην ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας σιδήρου που διαθέτουμε μπορούμε, με συνέπεια, αξιοπιστία αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, να καλύψουμε κάθε παραγγελία λιανικής ή χονδρικής.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εφοδιάσει με τα κατάλληλα αυτά υλικά που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε:

    • Σωλήνες γαλβανιζέ όλων των διαμέτρων Φ21mm, Φ33mm, Φ42mm, Φ48mm, Φ60mm, Φ76mm
    • Σωλήνες για ΔΕΗ,ΟΤΕ με γάντζους
    • Κοιλοδοκοί – Στραντζαριστά, σε όλα τα επιθυμητά πάχη
    • Σωλήνες γαλβανιζέ με κάμψη (κουρμπαριστά)
    • Σωλήνες γαλβανιζέ σε σχήμα V (για κονσερτίνα-αγκαθωτό)

Μία μεγάλη γκάμα σιδηρογωνιών από τη Θωμάς Χ. Κώστας

Σωλήνες – Εξαρτήματα Περίφραξης

Επιλογή και Χρήση των ιδανικών υλικών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην Περίφραξη της ιδιοκτησίας σας.