Περίφραξη Αθλητικού Χώρου & Γήπεδο

Με γνώμονα την απόλυτη προστασία των αθλούμενων, των σπορ και των εγκαταστάσεων

Στην Θωμάς Χ. Κώστας χάρη στην εμπειρία μας αντιμετωπίζουμε κάθε έργο περίφραξης αθλητικών εγκαταστάσεων με εξατομικευμένη στρατηγική. Με την τοποθέτηση των γαλβανισμένων υλικών-πλεγμάτων και ορθοστατών- με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία των ανθρώπων που την επισκέπτονται αλλά και η ακεραιότητα του χώρου.

Με προσεκτική επιλογή των καρέ πλεγμάτων ώστε να μην γίνεται η περίφραξη ανασταλτικός παράγοντας της διεξαγωγής των σπορ (αφού για παράδειγμα τα καρέ των γηπέδων τένις πρέπει να είναι αρκετά μικρότερα και πιο ελαστικά σε σχέση με αυτά της καλαθοσφαίρισης και του ποδοσφαίρου κ.λπ.). Πάντα, με γνώμονα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνάρτηση με το πιο οικονομικό κόστος, διευκολύνουμε δημοτικούς, αθλητικούς, εκπαιδευτικούς φορείς αλλά και ιδιώτες να απολαμβάνουν τα ιδανικά κέντρα άθλησης.

ΕΡΓΑ
Περιφράξεις Αθλητικών Χώρων

Έργα Περιφράξεων σε Αθλητικούς Χώρους σε διάφορες περιοχές της Αττικής & της υπόλοιπης Ελλάδας.

Όλα τα Έργα

Κατασκευή & Τοποθέτηση Περίφραξης

Μελέτη χώρου & Υπηρεσία Τοποθέτησης Περίφραξης προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες της κάθε ιδιοκτησίας. Διαβάστε περισσότερα για τις πιο διαδεδομένες Υπηρεσίες Τοποθέτησης Περίφραξης & Ειδικών Κατασκευών της Θωμάς Χ. Κώστας και δείτε επιλεγμένα έργα Περιφράξεων σε Κατοικίες, Αθλητικούς Χώρους & Γήπεδα, Οικόπεδα & Αγροτεμάχια, Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις, μεγάλες Δημόσιες ή Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις και άλλα.