Βιομηχανική Περίφραξη

Η εργασία που σηματοποιεί και καθορίζει την καρδιά μιας βιομηχανίας

Κάθε βιομηχανική εγκατάσταση καθορίζει τα όρια δράσης της από την έκταση που κατέχει ή εκτείνεται, την οποία κατοχυρώνει και σηματοδοτεί η περίφραξή της, η οποία αποτελεί και μια επένδυση με στρατηγική σημασία αφού από αυτήν εξαρτάται τόσο το προφίλ της εγκατάστασης και η οπτική πρόσβαση στα έργα που εκτελούνται, όσο και η αποτελεσματική προστασία εξοπλισμού, μηχανημάτων και χώρων εργασίας και γραφείων.

Για την πλειοψηφία των βιομηχανικών εγκαταστάσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλα τα είδη συρματοπλεγμάτων. Δικτυωτά, κοτετσόσυρμα, πλέγματα πόντας – καρέ, αγκαθωτά ή κονσερτίνα για υψηλότερες ανάγκες φύλαξης του χώρου, με σωστή χρήση μεταλλικών κατασκευών, όπως οι σωλήνες και οι πάσσαλοι για την στήριξη της περίφραξης και οι μεταλλικές πόρτες κεντρικών ή άλλων πλευρικών και δευτερευόντων-βοηθητικών εισόδων. Η τελική επιλογή καθορίζεται πάντα από το ύφος της βιομηχανίας, την έκταση του χώρου στον οποίο επεκτείνεται και φυσικά από τις σημαντικές περιμέτρους του υλικού στήριξης (εδάφους ή τοιχίου) και του περιβάλλοντος (καιρικές και εδαφολογικές συνθήκες).

Για κάθε ανάγκη βιομηχανικής περίφραξης η εταιρεία Θωμάς Χ. Κώστας εγγυάται την κατάλληλη λύση. Και αυτό γιατί και η ίδια αποτελεί στην ουσία μια βιομηχανία στην κατηγορία της με την ικανότητα να παράγει όλα τα είδη συρματουργίας και να προμηθεύει με την ιδανική μορφή πλέγματος τον αναθέτη του έργου. Με μια μεγάλη γκάμα έργων, προσωπικό από έμπειρους και δεξιοτέχνες επαγγελματίες, και μια πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε την πιο ταιριαστή για εσάς.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας, στη Λ. Δημοκρατίας 72, Ασπρόπυργος, Αττική, ή τηλεφωνικά στο 210 5582073.

ΕΡΓΑ
Περιφράξεις Βιομηχανικών Χώρων

Έργα Περιφράξεων σε Βιομηχανικούς Χώρους σε διάφορες περιοχές της Αττικής & της υπόλοιπης Ελλάδας.

Όλα τα Έργα

Κατασκευή & Τοποθέτηση Περίφραξης

Μελέτη χώρου & Υπηρεσία Τοποθέτησης Περίφραξης προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες της κάθε ιδιοκτησίας. Διαβάστε περισσότερα για τις πιο διαδεδομένες Υπηρεσίες Τοποθέτησης Περίφραξης & Ειδικών Κατασκευών της Θωμάς Χ. Κώστας και δείτε επιλεγμένα έργα Περιφράξεων σε Κατοικίες, Αθλητικούς Χώρους & Γήπεδα, Οικόπεδα & Αγροτεμάχια, Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις, μεγάλες Δημόσιες ή Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις και άλλα.